Hinnasto

Pidätkö hyvää sähkömiestä tai putkimiestä kalliina? Kokeileppa huonon palkkaamista. Meihin voit luottaa että hommat tehdään sovitusti ja asianmukaisesti.

Päijät-Häme 

Alv 0%   Alv 24%
Kylmäaineasennus55 € 68,2 € 
Sähköasennus 46 €  57,04 €
LVIS-asennus50 €62 €
Huoltoauto veloitus 35-50 € / krt 43-62 € / krt

Muu Suomi

Alv 0%   Alv 24%
Sähköasennus 55 € 68,2 €
LVIS-asennus62 €76,88 €
Kilometrikorvaus0,89 € /km 1,10 €/km

Toimistomaksu 5€ / lasku

Normaali työaikamme on ma-pe klo 07:00 – 15:30
Mahdolliset pysäköintikulut veloitetaan asiakkaalta.
Minimiveloitus 2h.

Ylityöt: 2 ensimmäistä ylityötuntia +50 %, sen jälkeen +100 % normaaliin työveloitukseen.
Ilta-/yötyö +100 % normaaliin työveloitukseen.
Lauantai +100 % normaaliin työveloitukseen.
Sunnuntai / aatto / pyhäpäivä +200 % normaaliin työveloitukseen.
Yli 10 h päivistä veloitamme päivärahan.

Toimistomaksun veloitusperuste

Toimistomaksu kattaa laskun lähettämisen ja siihen liittyvät kirjanpidolliset kustannukset. Asiakkaan kirjalliset tarvitsemat raportit ja todistukset veloitetaan siihen käytetyn työajan mukaan.

Pientarvikkeiden veloitusperusteet

Pientarvikkeet koostuvat sellaisista tarvikkeista joita ei pakkauskoon suuruudesta johtuen ole järkevää asiakkaan ostaa esim. ruuvit, teipit, nippusiteet tai asennuksissa käytetyt kuluvat työkalut esim. puuko, katkaisuterä, hanskat ja muut suojavarusteet joita voidaan käyttää myös seuraavassa työkohteessa. 

Asennustöiden veloitusperusteet

matkustus aika kohteeseen ja takaisin, tarvikkeiden haku, varsinaiseen työhön käytetty aika, työmääräimen täyttö sekä tarvittaessa esimerkiksi työvälineiden puhdistus(Likaiset työt), raporttien kirjoittaminen, jätteiden poisvienti ja muut mahdolliset työhön sisältyvät tehtävät.

Huom! Asentaja voi myös valmistella asennustöitä muuallakin kuin asiakkaan luona esim. tehdä kokoonpanotyötä verstaalla tai selvittää asennukseen liittyviä asioita.

Laskutettavan työajan lisäksi veloitamme matkakorvauksen ja tarvikkeet. Tarvikkeet laskutetaan voimassa olevan tukkuhinnaston mukaisesti. Sekä erikoistyökaluista kuten antennimittari, atk-mittari, valokuituhitsauslaitteisto, valokuitututka, kuparitutkat, kaapelinhakulaitteet ja muut erikoismittalaitteet laskutamme koneveloituksen.

Takuu

Takuuaika työlle ja tarvikkeille on 12kk asennus päivästä alkaen, mutta jotkut valmistajat antavat tuotteilleen pidempiä takuita ja tämä on tarkistettava valmistajalta erikseen tarvittaessa.

Kotitalousvähennys

Kuulumme ennakkoperintärekisteriin, joten saat kotitalousvähennyksen tehdyistä LVIS-huolto ja asennustöistä. Tarkemmat tiedot löydät esim. verottajan sivuilta

Tehdyt työt ja tarvikkeet veloitetaan laskulla, maksuehto 7pv.